jueves, 26 de julio de 2012

L’Avalot demana la convocatòria d'una vaga general indefinida


Desde todos los sitios exijamos: 
¡Huelga general ya, movilización unida hasta la retirada del Plan de Ajuste y Rescate!
http://www.ugt.cat/index.php/accindical-i-social-mainmenu-131/joves-mainmenu-78/3718-l-avalot-demana-la-convocatoria-d-una-vaga-general-indefinida
 L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya considera que les constants agressions a treballadors i treballadores, i les retallades a l’Estat del Benestar,conquerit a base de molta lluita pels nostres pares i els nostres avis, no deixen una altra sortida que la convocatòria urgent d’una vaga general indefinida a l’Estat.
Més d’un 56% dels menors de 25 anys es troben actualment a l’atur. El salari mig brut anual dels joves entre 18 i 25 anys que encara tenen feina és de 702 euros mensuals. Podem dir que som una generació perduda, que cada cop se sent menys europea. En aquest país no només no tenim futur, sinó que no tenim present. Així ho demostra el fet que Catalunya ja és un país dels quals els joves emigren, com feien al segle XIX.
L’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya considera que els treballadors i les treballadores hem de tornar a donar una resposta contundent a les mesures del govern de l’Estat. Per immorals i fraudulentes. El govern del PP va assolir la majoria absoluta al Congrés dels Diputats amb un programa electoral que, en cap moment, detallava les mesures que ara ha aplicat. De fet, amb un programa electoral que s’ha contradit absolutament amb tot allò que van dir que farien.
Els joves i les joves d’aquest país –on ja és impossible treballar, formar-se, i fins i tot accedir a la cultura- ens rebel•lem contra aquest aquesta situació de resignació del govern. Li exigim que creïn l’hàbitat necessari per a la creació d’ocupació de qualitat i el canvi de model productiu que el país necessita per ser un país de futur i garanties. I que abandoni aquestes retallades que afecten la gran majoria del ciutadans del país que governen, unes mesures absolutament ideològiques i que poc tenen a veure amb allò que necessitem. Per aquesta raó, l’Avalot – Joves de la UGT de Catalunya considera que ara és el moment de plantar cara, convocar una vaga general indefinida per defensar els nostres drets i no fer ni un pas enrere. Hem de deixar clar als governants que les agressions d’aquests tipus no quedaran sense resposta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario